Her finn du våre overnattingstilbud på Valldal Camping

BOBIL/CAMPINGVOGN/TELT

På Valldal Camping har vi fleire fine og romslege plasser til å plassere telt, bobil eller campingvogn for ei eller flere overnattingar. Alle plassane er inkludert tilgang til WIFI, fri bruk av toalett fasiliteter og felleskjøkken.

Pris:

BOBIL/CAMPINGVOGN/COMBICAMP : 250kr per døgn + 20kr for strøm

TELT                                                              : 180kr per døgn + 20kr for strøm

Bestill her!

TRETOPPTELT

Er du av den litt mer eventyrlystne typen kan vi tilby ei overnatting heilt utenom det vanlege.

Hos Valldal Camping kan du tilbringe ei eller flere netter svevande oppe i trea med utsikt ut over campingplassen. Dette er ei heilt unik mogleghet som er verdt å få med seg. Du kan nyte kvelden på ein eigen treplatting med utsikt over campingplassen. Overbygd bord med lys og strøm for lading av utstyr. Vi har per i dag to telt som kvar har kapasitet på 3 personar (evt. 2 vaksne og 2 born).

TELT5
TELT1
tretopptelt

Pris: 500kr + 50kr per pers per døgn

Bestill her!

HYTTE

Vi har ei lita og sjarmerande hytte til utleige. Hytta ligg rett over veien fra campingplassen og har ei rik historie som strekk seg heilt tilbake til den store bybrannen i Ålesund og Keiser Wilhelm. Hytta er utan innlagt kloak og vatn, men alt er tilgjengelig innen kort gåavstand. Det er 4 sengeplassar og ein liten kjøkkenkrok inne og eit stort møblert uteområde.

BØRSEN1

Pris: 600kr per døgn

Send forespørsel her

GRUPPEOVERNATTING

Er du/dere ein større gjeng som skal på tur? planlegger du eit utdrikningslag eller firmatur? Klassetur eller korpstur? Då har vi det rette overnattingstilbodet for deg.  Campen består av to store 20 mans lavoer, ein flott gapahuk med langbord og grillgrue. Plassen har eige sanitærhytte med toalett og vask (kun kaldt vatn). Sanitærhus med varmt vatn og dusjer ligg 5 min unna. Her må en sjølv ta med seg sovepose og liggeunderlag, men telta står på plattinggulv, så ein held seg tørr og i «vater» gjennom natta.

Campen ligg om lag 5 min gange frå sjølve campingplassen, så ein er godt skjerma og aleine. Området ligg fint til i skogen med utsikt over campingen og Valldalen generelt. Dette er eit opptimalt tibod for alle  grupper som vil vere for seg sjølve og oppleve nærheit til naturen.

lavo
sanitærhytte


Pris: 120kr per person per natt (minstepris kr 1500.- pr døgn)

Skoleklasser som skal drive aktivitet gjennom Valldal Naturopplevingar eller Valldal Aktivitetspark kan ta kontakt for pristilbud.

Bestill her!

FAST PLASS

Det er på Valldal Camping 76 romslege faste caravan plassar. Vi har eit godt miljø og varierte kundegrupper. Dei fleste vil nok kunne trives med ein fast plass på Valldal Camping.

Send forespørsel her